Min Bio abonnement via Telmore

Har du Min Bio igennem dit Telmore Play-abonnement, vil du den 11. oktober 2022 modtage en aktiveringsmail fra Telmore omkring flytning til Nordisk Film+. I mailen vil der stå hvordan du logger på Nordisk Film+.
Indtil da kan du benytte Min Bio som du plejer.

Nedenfor kan du læse om indholdet på Nordisk Film+ og de nye funktioner:

Smugkig på Nordisk Film+

Her får du et smugkig på, hvordan Nordisk Film+ ser ud.
Du får en ny og forbedret brugeroplevelse, hvor du nemt kan finde en film, du har lyst til at se.

3 kanaler i én streamingtjeneste

Vi har givet Min Bio en grundig opgradering på Nordisk Film+ og givet de gode børnefilm- og serier sin helt egen kanal/side, så børnene kan slippes løs i børneuniverset. På forsiden under HJEM finder du nyere danske film og udvalgte titler fra Hollywood og Norden, og på Dansk Filmskat er der gamle danske filmklassikere at varme sig på.

Nye funktioner

På Nordisk Film+ får du også en række nye funktioner:

• Søgefunktion
    Du kan hurtigt finde præcis den film eller serie, du gerne vil se, via søgefeltet.
  • Se videre
    Få overblik over hvilke film, du er i gang med at se, og fortsæt hvor du slap.
  • Min liste
    Føj favoritter til din personlige liste, så du nemt kan finde og se filmene senere.

Hvordan kan jeg se Nordisk Film+?

Fra start kan du se Nordisk Film+ på TV via Chromecast og AirPlay, og på smartphone, tablet, og computer. Vi tilføjer løbende også Android TV og andre Smart TV-modeller.

NF%2B_App_store.png.           NF%2B_Google_Play.png