Alt du skal vide om Nordisk Film+

Ny streamingtjeneste på vej: Nordisk Film+
Min Bio flytter inden længe til vores nye streamingtjeneste Nordisk Film+,
hvor I får mange flere film og en ny, forbedret brugeroplevelse.

Hele familien kan være med

På Nordisk Film+ får I alle de elskede børnefilm- og serier, som I er vant til i dag. Oveni kan forældre være med på flere danske film som f.eks. Kærlighed ved første hik, Kun en pige og Krummerne og danske film fra de seneste år, f.eks. Jagtsæson, Ternet Ninja og Afdeling Q-filmene.

Trygge rammer

De mindste kan slippes løs i et særskilt univers fyldt med underholdning for børn i alderen 0-9 år.
De voksne kan selvfølgelig også være med på gamle og nye familiefilm som Bennys badekar og de nyere Far til fire-film. Dertil også massevis af afsnit fra elskede børneserier som Jungledyret Hugo, Rasmus Klump og Magnus og Myggen.

En ny og forbedret brugeroplevelse

Du får også en mere brugervenlig streamingtjeneste, hvor du nemt kan finde de film og serier, du vil se, og blive inspireret til nye. På Nordisk Film+ får du også en række nye funktioner:

• Søgefunktion
    Du kan hurtigt finde præcis den film eller serie, du gerne vil se, via søgefeltet.
  • Min liste
    Du kan føje film og favoritter til din personlige liste, så du nemt kan finde og se filmene senere.
  • Se videre
    Få overblik over hvilke film, du er i gang med at se, og fortsæt hvor du slap.

Få flere glimt af Nordisk Film+. Se mere

Samme pris som du betaler nu

Med Nordisk Film+ får du mange flere film til helt samme pris, som du har betalt for dit Min Bio abonnement*. Hvis du ved flytningen er inde i en abonnementsperiode, du allerede har betalt for, følger din tidligere betaling med over på Nordisk Film+.
*Gælder Min Bio-abonnenter, der i dag betaler 49 kr./md., 270 kr. halvårligt eller 468 kr. årligt.

Også abonnent på Dansk Filmskat?
Hvis du har abonneret på Min Bio og Dansk Filmskat, vil du på Nordisk Film+ kun betale én pris. Du får altså indholdet fra Dansk Filmskat og et børneunivers samlet hos Nordisk Film+ uden at skulle betale dobbelt.
OBS. Hvis du har haft enten 6 eller 12 mdr. abonnement til begge tjenester, kontakter vi dig med, hvilket af abonnementerne, der flytter med over på Nordisk Film+.

Hvornår flytter vi?
Min Bio og alt det gode børneindhold flytter ind hos Nordisk Film+ i uge 25. Hold øje med din mailindbakke, hvor vi fortæller, hvordan du bliver klar til flyttedagen.

Hvad skal
jeg gøre?

Vi giver dig besked via e-mail og her på siden, når det er tid til at flytte din bruger. Læs mere

Hvad hvis jeg ser Min Bio via Telmore eller Yousee?

Hvis du abonnerer på Min Bio via Telmore eller YouSee Bland Selv, får du i tide besked fra dem om, hvad det betyder for dig, når Nordisk Film+ lancerer.

Hvordan opsiger jeg mit Min Bio abonnement?

Vores hensigt med Nordisk Film+ er naturligvis at forbedre din brugeroplevelse og skabe mere værdi for dig. Hvis du alligevel ønsker at opsige dit nuværende abonnement på Min Bio, skal du kontakte vores kundeservice