Om Min Bio

Velkommen til Min Bio!

Min Bio er en abonnementsbaseret tjeneste, der for 49 kr. om måneden giver dig og dine børn ubegrænset adgang til at streame børnefilm og -serier på alle familiens enheder.

Hos Min Bio, som er skabt af Nordisk Film, går vi målrettet efter at levere kvalitet, læring og oplevelser, så dine børn er godt underholdt i trygge rammer. Alle vores film og serier er med dansk tale og I får ubegrænset adgang til en masse børnefilm og klassiske serier. Vi har over 1000 serieafsnit og film.

Du kan benytte Min Bio via computer eller via vores app til iPhone/iPad og Android. Du kan også bruge Min Bio via Chromecast, Airplay, Samsung, LG og Philips SmartTV og Apple TV 4. Du kan benytte det samme abonnement på op til 5 enheder ad gangen.

Min Bio udbydes af Nordisk Film Distribution A/S. Vi er registreret i Danmark under CVR-nummer 13 51 30 74, og vi har vores kontor på Mosedalvej 14, 2500 Valby, Denmark. Radio- og TV-nævnet fører tilsyn med tjenesten.

Hvis du har spørgsmål o.lign. kan du kontakte Min Bios kundeservice ved at skrive til support@minbio.dk.