Fejl med afspilning af Min Bio på iPad samt iPhone

På nuværende tidspunkt opleves fejl med afspilning af Min Bio i fuld skærm på iPad eller iPhone. Derudover er airPlay ikke tilgængeligt på Min Bio appen i øjeblikket.

Såfremt "Dark mode" er valgt kan det være et problem at logge på Min Bio appen. Dette kan afhjælpes ved at fjerne dark mode.

Vi forventer at have løst disse problemer snarest. Såfremt du ønsker at modtage en mail direkte når fejlen er rettet, kan i sende en mail til support@minbio.dk

Min Bio kan fortsat anvendes på alle andre enheder: Android, computer, Smart TV (Samsung, Philips og LG) samt afspilning via  Chromecast.