PlayStation-app udgår

Efter en grundig gennemgang af Min Bios platforme er det blevet klart, at der desværre ikke er nok brugere på PlayStation til, at vi fortsat kan holde appen kørende. I stedet vil vi fokusere udviklingen mod Min Bios andre platforme.

Vi ved ikke præcis, hvornår appen vil blive utilgængelig hos PlayStation, så den kan muligvis benyttes i et stykke tid endnu. Da vi ikke længere kan supportere appen ved eventuelle problemer, anbefaler vi dog, at PlayStation-brugere allerede nu skifter til en af de andre måder at se Min Bio på:

• Chromecast
  • Apple TV
  • Smart TV

Har du brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar. Du kan ringe alle hverdage kl. 10-15 på 70 70 77 89 eller skrive til os på support@minbio.dk