Samtykke til markedsføring

Ja tak, jeg accepterer at modtage Min Bios nyhedsbreve og tilbud via e-mail (”henvendelser”).

Jeg giver hermed mit samtykke til, at Min Bio må sende mig nyhedsbreve og tilbud om Min Bio og vores samarbejdspartnere. Se hvem vores samarbejdspartnere er her.

Vores henvendelser vil typisk indeholde nyheder på tjenesten, herunder redaktionelt indhold, nyheder om film og serier, særlige tilbud og konkurrencer.

Vores henvendelser kan også omhandle tilbud fra vores samarbejdspartnere. Læs mere om tilbudskategorierne fra vores samarbejdspartnere her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage til at modtage markedsføring fra os. Når du modtager henvendelser fra os, finder du afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet. Du kan ligeledes framelde dig ved at logge ind på minbio.dk og redigere din profil.

Dine personoplysninger opbevares af Nordisk Film Distribution, Mosedalvej 14, 2500 Valby, CVR-nr: 13513074.

Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger, herunder til profilering og målretning af vores henvendelser, i vores privatlivspolitik.

Tilmeld nyhedsbrev