Jeg har glemt min adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du gøre følgende:

1. Klik på 'Log ind' øverst i højre hjørne

2. Vælg 'Glemt adgangskode?' og indtast din e-mailadresse

3. Klik på 'Nulstil adgangskode'

Herefter vil du modtage en e-mail med et link. Følg dette link for at nulstille din adgangkode.

1 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Michele Amby Andersen

Det her fungerer virkelig ikke. Lad være med at skrive højre hjørne men lav i stedet en tydelig knap. Højre hjørne er der ingen log ind knap. Hvem kan huske fra hvilket Device de er oprettet? Det burde ikke være relevant, men nemt for mig som kunde at logge ind og afmelde mig igen. Der er noget der ikke spiller på tværs af jeres kanaler.