Hvor kan jeg se Min Bio?

Du kan se Min Bio på den enhed, der passer dig bedst!

Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse med Min Bio, og derfor anbefaler vi, at din enhed og forbindelse lever op til følgende krav:

• Operativsystem
      - Windows/PC: Windows XP, Windows Vista, Windows 8 eller nyere
      - Mac OS: Apple Mac OS X 10.5 eller nyere

• Browsere på Windows/PC
      - Internet Explorer 10 eller nyere
      - Safari 9 eller nyere
      - Firefox 55 eller nyere
      - Google Chrome 59 eller nyere
    • Browsere på Mac OS
      - Safari 9 eller nyere
      - Firefox 55 eller nyere
      - Google Chrome 59 eller nyere (Google Chrome understøttes kun af Mac OS X 10.6 eller nyere)

• Mobile applikationer
      - iOS 9 eller nyere (OBS for at have adgang til Offline mode er iOS 10 eller nyere påkrævet)
      - Android 5.0 eller nyere (OBS for at have adgang til Offline mode er Android version 5.0.3 eller nyere påkrævet)

• Samsung Blu-Ray Player årgang 2013, 2014 & 2015

• Apple TV
      Hvis du har et Apple TV 4, kan du downloade Min Bios app fra App Store. Hvis du har et ældre Apple TV, kan du bruge funktionen AirPlay og streame filmene fra din iPad eller iPhone direkte til dit tv
    • Chromecast
    • Smart TV
      - Philips Smart TV
      - Samsung Smart TV
      - LG Smart TV

• Internetforbindelse
    Min Bio kræver en bredbåndsforbindelse, såsom DSL, eller kabel med en downloadhastighed på mindst 1Mb/s.