Hvor kan jeg se Min Bio?

Du kan se Min Bio på den enhed, der passer dig bedst!

Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse med Min Bio, og derfor anbefaler vi, at din enhed og forbindelse lever op til følgende krav:

Operativsystem
- Windows/PC: Windows XP, Windows Vista, Windows 8 eller nyere
- Mac OS: Apple Mac OS X 10.5 eller nyere

Browsere på Windows/PC/Mac
- Internet Explorer, nyeste version
- Safari, nyeste version
- Firefox, nyeste version
- Google Chrome, nyeste version

Mobile applikationer
- iOS 14, eller nyere
- Android 10, eller nyere
I mange tilfælde kan Min Bio appen fungere på ældre versioner af Android og iOS. Vi kan dog ikke yde support på dem, og derfor heller ikke garantere at de virker korrekt.

Apple TV
Hvis du har et Apple TV 4, kan du downloade Min Bios app fra App Store. Hvis du har et ældre Apple TV, kan du bruge funktionen AirPlay og streame filmene fra din iPad eller iPhone direkte til dit tv

Ekstern Google Chromecast

Smart TV
- Philips Smart TV
- Samsung Smart TV

- LG Smart TV

Internetforbindelse
Min Bio kræver en bredbåndsforbindelse, såsom DSL, eller kabel med en downloadhastighed på mindst 1Mb/s.