Hvordan bruger jeg Chromecast?

Sørg for at din Chromecast er installeret og tilknyttet dit internetnetværk

1. Hent og installer Min Bio app på din smartphone eller tablet i App Store eller Google Play

2. Åbn appen og log ind med dine oplysninger ved at klikke på ’MENU’ øverst i højre hjørne og vælge ’Log ind’

3. Start en film, klik på cast knappen og vælg din Chromecast

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

1 Kommentarer

• 0
    Avatar
    christian hildebrandt

hej min bio

jeg har opsagt abonnementet, da det fungerer for dårligt med chromecast.

vh christian