Hvorfor skal jeg oprette en bruger?

For at kunne se Min Bio, beder vi dig registre en bruger med din e-mail og et selvvalgt kodeord, da det er dit abonnements ID. Når du opretter en bruger hos Min Bio, får du muligheden for at logge ind på flere enheder ad gangen. Samtidigt kan vi bedre hjælpe dig, hvis du skulle opleve problemer med Min Bio. Vi sender dig desuden gode tilbud og seneste nyt fra Min Bio, hvis det har interesse for dig.