Hvordan får jeg bedre kvalitet?

I Min Bio appen tilpasses billedkvaliteten automatisk bl.a. efter internethastigheden.

Hvis du oplever problemer med billedkvaliteten, til trods for god internetforbindelse, kan det evt. hjælpe at lukke andre åbne programmer eller apps. Se hvordan du gør dette på iPad/iPhone under "Hvad gør jeg, hvis filmen loader længe eller hakker under afspilning?". Husk dog at de klassiske børneserier ikke altid fås i den bedste opløsning.