Hvornår skal jeg logge ind?

Hvis du har et gyldigt abonnement hos Min Bio, kan du bruge din bruger (e-mail og kodeord) på en ny enhed og se Min Bio. For at kunne logge ind kræver det, at du har oprettet dig som bruger hos Min Bio. Sprang du dette over i første omgang, efter du købte dit abonnement hos Min Bio via iTunes med dit Apple-id, har du dog stadig mulighed for at oprette dig.

Sådan gør du: Klik på i-ikonet i Min Bio appen og tryk på "Opret Bruger". Når du registrerer dig, knytter vi automatisk dit abonnement til din bruger.