Hvordan henter jeg mit Min Bio abonnement oprettet via iTunes?

Denne funktion er kun relevant, hvis du har købt Min Bio via iTunes, og således allerede har et gyldigt abonnement hos Min Bio.

Når du opretter et abonnement via iTunes knyttes det til dit Apple-id. Det betyder, at du kan hente oplysningerne om abonnementet direkte i appen til iPad/iPhone.

For at hente dit abonnement skal du benytte følgende guide:

• Tilgå Min Bio appen på den Apple enhed, hvor du i forvejen er logget ind med det Apple-ID som dit Min Bio abonnement via iTunes, er købt på
  • Klik på menu (de tre streger i venstre hjørne)
  • Hvis du er logget ind skal du åbne forældrelåsen, klikke på "Konto" og klikke på "Log ud" i højre hjørne
  • Klik på "Få adgang"
  • Klik på "Eksisterende kunde"
  • Klik på Gendan abonnement"
  • Dit abonnement hentes nu fra iTunes. Klik på "OK"
  • Du skal nu oprette en bruger. Indtast her hvilken mail adresse samt hvilket password du fremover ønsker at benytte til log in
  • Du har nu hentet dit Min Bio abonnement, samt knyttet en bruger til abonnementet. Du kan derfor fremover tilgå dit Min Bio abonnement på alle de enheder hvor Min Bio er tilgængeligt, ved at logge ind med den valgte mail, samt password.

Er filmene fortsat låste, eller kan du ikke huske dine brugeroplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

OBS! Du kan altid kun foretage ét køb af Min Bio-abonnementet med samme Apple-id. Du vil derfor aldrig komme til at betale dobbelt, hvis du ikke bruger forskellige Apple-id.