På hvilke enheder kan jeg se Min Bio?

På computer

Hvis du vil se Min Bio via computer, skal du åbne vores hjemmeside via en webbrowser: www.minbio.dk. Her skal du logge ind øverst i højre hjørne. Derefter har du ubegrænset adgang til alt indhold via computer - såfremt du har et aktivt abonnement.

På Android-produkter

På Android-produkter skal du hente Min Bio-appen via Google Play. Derefter kan du åbne appen, klikke på det lille i-ikon nederst i højre hjørne og logge ind med dine valgte brugeroplysninger.

OBS! Min Bio er kompatibel med Android version 4.2 og derover.

På iPad/iPhone

På disse enheder skal du hente Min Bio-appen via App Store. Derefter kan du åbne appen og klikke på menu symbolet øverst til venstre. Herefter skal du åbne forældre-låsen, og klikke på Få adgang. Vælg Eksisterende bruger øverst til højre  og log ind med dine brugeroplysninger.

Hvis dit abonnement er oprettet via iTunes, kan du alternativt vælge at hente dit abonnement gennem dit Apple-id, dette ved at benytte Gendan abonnement funktionen. Se yderligere under punktet "Hvad gør jeg, hvis jeg har betalt, men filmene fortsat er låste?"

På Apple TV

Appen kan downloades til Apple TV 4 fra App Store på samme måde som på smartphone og tablet. Log herefter ind med din bruger.
På Apple TV 3 kan man benytte AirPlay til afspilning.

På Samsung Smart TV

Sørg for at dit tv er tilknyttet dit netværk.

Du finder Min Bio appen i SmartHub, under 'Kategorier'. Her henter du blot appen til dit Smart TV. Log herefter ind med din bruger.

Vær opmærksom på at du skal tilgå Min Bios hjemmeside for at oprette et abonnement.

På LG Smart TV

Sørg for at dit tv er tilknyttet dit netværk.

Du finder Min Bio appen i LG content store. Her henter du blot appen til dit Smart TV. Log herefter ind med din bruger.

Vær opmærksom på at du skal tilgå Min Bios hjemmeside for at oprette et abonnement.

På Philips Smart TV

Sørg for at dit tv er tilknyttet dit netværk.

Du finder Min Bio appen i app-galleriet. Du henter blot appen til dit Smart TV. Log herefter ind på med din bruger.

Vær opmærksom på at du skal tilgå Min Bios hjemmeside for at oprette et abonnement.

Du kan bruge dine brugeroplysninger på op til 5 forskellige enheder, så hele familien kan se netop deres favoritter.