På hvilke enheder kan jeg se Min Bio?

På computer

Hvis du vil se film via computer, skal du åbne www.minbio.dk. Her skal du logge ind øverst i højre hjørne. Derefter har du ubegrænset adgang til alle filmene via computer - såfremt du har et aktivt abonnement.

På Android-produkter

På Android-produkter skal du hente Min Bio-appen via Google Play. Derefter kan du åbne appen, klikke på det lille i-ikon nederst i højre hjørne og logge ind med dine valgte brugeroplysninger.

OBS! Min Bio er kompatibel med Android version 4.2 og derover.

På iPad/iPhone

På disse enheder skal du hente Min Bio-appen via App Store. Derefter kan du åbne appen, klikke på det lille i-ikon nederst i højre hjørne og logge ind med dine valgte brugeroplysninger.

Hvis dit abonnement er oprettet via iTunes, kan du alternativt vælge at hente dit abonnement gennem dit Apple-id. Se hvordan i punktet "Hvad gør jeg, hvis jeg har betalt, men filmene fortsat er låste?"

På PlayStation

Du kan benytte din PlayStation 3 eller 4 til at se Min Bio. Du henter blot appen på din PlayStation og logger ind med din bruger.

På Apple TV

Appen kan downloades til Apple TV 4 fra App Store på samme måde som på smartphone og tablet. Log herefter ind med din bruger.

På Samsung Smart TV

Sørg for at dit tv er tilknyttet dit netværk.

Du finder Min Bio appen i SmartHub, under 'Kategorier'. Her henter du blot appen til dit SmartTv. Log herefter ind med din bruger.

På LG Smart TV

Sørg for at dit tv er tilknyttet dit netværk.

Du finder Min Bio appen i LG content store. Her henter du blot appen til dit SmartTv. Log herefter ind med din bruger.

På Philips SmartTV

Sørg for at dit tv er tilknyttet dit netværk.

Du finder Min Bio appen i app-galleriet. Du henter blot appen til dit SmartTv. Log herefter ind på med din bruger.

Du kan bruge dine brugeroplysninger på op til 5 forskellige enheder, så hele familien kan se netop deres favoritter.