Hvordan logger jeg ind?

På www.minbio.dk logger du ind ved at klikke på "Log ind" øverst i højre hjørne. Indtast din emailadresse og selvvalgte adgangskode og klik på"Log ind".

I Min Bio appen til iPhone, iPad eller Android, logger du ind ved at klikke på de tre vertikale streger øverst til højre på forsiden og derefter vælge "Få adgang" efterfulgt af "Eksisterende kunde". Indtast her dine brugeroplysninger.

På Smart TV åbner ud appen og klikker på ikonet i øverste højre højre, som forestiller en person. Log ind her med dine brugeroplysninger.