Hvordan logger jeg ind?

På www.minbio.dk logger du ind ved at klikke på "Log ind" øverst i højre hjørne. Indtast din emailadresse og selvvalgte adgangskode og klik på"Log ind".

I Min Bio appen til iPhone, iPad eller Android, logger du ind ved at klikke på i-ikonet på forsiden og derefter vælge "Log ind" og indtaste dine brugeroplysninger.

På Smart TV og PlayStation åbner ud appen og klikker på ikonet i øverste højre hjøre, som forestiller en person. Log ind her med dine brugeroplysninger.