Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Du vil dog fortsat have adgang til alle filmene til udgangen af din betalingsperiode.

Proceduren for opsigelse af abonnementet er afhængig af, om du har oprettet dit abonnement på www.minbio.dk (på computer, Android- eller Kurioenheder) eller via iTunes med dit Apple-id (på Appleenheder).

Opsigelse kan ske med en måneds varsel, medmindre du er i en tilbudsperiode på 6 eller 12 måneder. I disse tilfælde kan abonnementet først opsiges med en måneds varsel efter de første 5 måneder.

Abonnementer oprettet via hjemmesiden

• Log ind med din bruger

• Klik på "Min Konto" i øverste højre hjørne af vinduet og herefter på "Administrer abonnementer"

• Klik herefter på "Opsig abonnement"

• Vælg din opsigelsesgrund og bekræft opsigelsen

Abonnementer oprettet via appen på Apple-produkter

Opsigelse af abonnement administreres gennem din personlige iTunes-konto.

• Gå til App store i din iPhone eller iPad
  • Klik på Udvalgt/Featured i fanen forneden
  • Scroll til bunden af siden, klik på Apple-id og log ind ved at vælge "Vis Apple-id", og indtast din adgangskode
  • Under "Abonnementer" tryk "Administrer", og slå derefter "Automatisk fornyelse" af Min Bio fra
  • Derefter er dit abonnement opsagt og vil ikke blive fornyet automatisk igen

Såfremt du har opdateret til iOS11 skal du benytte følgende guide:

• Gå til App store i din iPhone eller iPad
  • Tryk på I dag, nederst til venstre
  • Tryk på konto-ikonet øverst til højre
  • Tryk på dit Apple-id (mail adressen) og indtast din adgangskode
  • Tryk på Abonnementer og find Min Bio
  • Tryk på Annuller abonnement