Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Du vil dog fortsat have adgang til alle filmene til udgangen af din betalingsperiode.

Proceduren for opsigelse af abonnementet er afhængig af, om du har oprettet dit abonnement på www.minbio.dk (på computer eller Android-enheder) eller via iTunes med dit Apple-id (på Apple-enheder).

Opsigelse kan ske med en måneds varsel, medmindre du er i en tilbudsperiode på 6 eller 12 måneder. I disse tilfælde kan abonnementet først opsiges med en måneds varsel efter de første 5 måneder.

Abonnementer oprettet via hjemmesiden

• Log ind med din bruger på www.minbio.dk

• Klik på "Min Konto" i øverste højre hjørne af vinduet, og herefter på "Administrer abonnementer"

• Klik herefter på "Opsig abonnement"

• Vælg din opsigelses-grund og bekræft opsigelsen

Abonnementer oprettet via Min Bio på Apple-produkter

Opsigelse af abonnement administreres gennem din personlige iTunes-konto. Følg nedenstående link for at komme direkte der til:
https://apps.apple.com/account/subscriptions

Du kan også benytte denne guide:

• Gå til App store i din iPhone eller iPad
  • Tryk på konto-ikonet øverst til højre
  • Tryk på Abonnementer og find Min Bio
  • Tryk på Annuller abonnement