Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Du vil dog fortsat have adgang til alle filmene til udgangen af din betalingsperiode.

Proceduren for opsigelse af abonnementet er afhængig af, om du har oprettet dit abonnement på www.minbio.dk (på computer, Android- eller Kurioenheder) eller via iTunes med dit Apple-id (på Appleenheder).

Opsigelse kan ske med en måneds varsel, medmindre du er i en tilbudsperiode på 6 eller 12 måneder. I disse tilfælde kan abonnementet først opsiges med en måneds varsel efter de første 5 måneder.

Abonnementer oprettet via hjemmesiden

• Log ind med din bruger

• Klik på "Min Konto" i øverste højre hjørne af vinduet og herefter på "Administrer abonnementer"

• Klik herefter på "Opsig abonnement"

• Vælg din opsigelses-grund og bekræft opsigelsen

Abonnementer oprettet via appen på Apple-produkter

Opsigelse af abonnement administreres gennem din personlige iTunes-konto. Følg nedenstående guide, alt efter hvilken iOS software opdatering du har:

iOS11:

• Gå til App store i din iPhone eller iPad
  • Tjek om "I dag", nederst til venstre er markeret, hvis ikke marker den
  • Tryk på konto-ikonet øverst til højre
  • Tryk på dit Apple-id (Dit navn og mail adresse) og indtast din adgangskode
  • Tryk på Abonnementer og find Min Bio
  • Tryk på Annuller abonnement

iOS 13:

• Gå til App store i din iPhone eller iPad
  • Tjek om "I dag", nederst til venstre er markeret, hvis ikke marker den
  • Tryk på konto-ikonet øverst til højre
  • Tryk på Abonnementer og find Min Bio
  • Tryk på Annuller abonnement