Hvordan indløser jeg værdikoder?

Du har formentlig modtaget et link sammen med din værdikode. Dette link skal du følge for at oprette dit abonnement.

Hvis ikke der medfølger et link, skal du følge guiden nedenfor:

1. Gå til www.minbio.dk

2. Klik på "Tilmeld dig" i øverste højre hjørne.

3. Klik på "Har du en værdikode?" og indtast din værdikode i feltet. Klik "Indløs"

4. Hvis du allerede har en bruger skal du klikke på log ind og indtaste dine brugeroplysninger. Hvis ikke du har en bruger skal du oprette en, ved at udfylde formularen.

5. Hvis din værdikode er med automatisk fornyelse, skal du indtaste dine betalingsoplysninger. Tjek da, at der står det rigtige tilbud, inden du klikker på betalingsknappen.

Når du ser beskeden "Købet blev gennemført" er du klar til at se Min Bio!

Bemærk at der i nogle tilfælde kan opstå en reservation på dit kort á 0,10 kr. - det vil blive refunderet igen i løbet af få dage. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på minbio@nordiskfilm.com.