Hvordan tegner jeg et abonnement?

På computer

• Gå til www.minbio.dk
  • Klik på "Tilmeld dig" i øverste højre hjørne
  •  Vælg den abonnementspakke du ønsker

• Opret en bruger eller log ind hvis du allerede har en og accepter Min Bios vilkår og betingelser

• Du vil efterfølgende blive ført videre til en betalingsside, som vil kræve at du indtaster dine betalingsoplysninger (hvilket sker under fuld sikkerhed). Det er muligt at betale med almindeligt Dankort, Visa-Dankort og Mastercard

• Tryk "Betal" for at gennemføre bestillingen

OBS: Hvis du allerede er abonnement, og ændrer din nuværende abonnementspakke, skal du huske at opsige det gamle abonnement først. Se hvordan under "hvordan opsiger jeg mit abonnement".

Via appen på Android-produkter

• Hent Min Bio appen i Google Play

• Klik på en af de låste film i Min Bio appen på din Android enhed og vælg, at du gerne vil oprette et abonnement

• Vælg den abonnementspakke du ønsker

• Opret en bruger eller log ind hvis du allerede har en og accepter Min Bios vilkår og betingelser

• Du vil efterfølgende blive ført videre til en betalingsside, som vil kræve at du indtaster dine betalingsoplysninger (hvilket sker under fuld sikkerhed). Det er muligt at betale med almindeligt Dankort, Visa-Dankort og Mastercard

• Tryk "Betal" for at gennemføre bestillingen

OBS: Hvis du allerede er abonnement, og ændrer din nuværende abonnementspakke, skal du huske at opsige det gamle abonnement først. Se hvordan under under "hvordan opsiger jeg mit abonnement".

Via appen på Apple-produkter

OBS: Abonnementer oprettet via appen på iPad/iPhone administres af iTunes

• Hent appen i App Store

• Klik på en låst film i Min Bio appen på din iOS enhed og vælg, at du gerne vil oprette et abonnement

• Du vil nu blive bedt om at indtaste dit Apple-id. Når du har indtastet dette og accepteret købet, bliver dit abonnement oprettet det løbende abonnement bliver fornyet hver måned indtil opsigelse, og betalingen trækkes via dit Apple-id

• Opret en bruger ved at indtaste din e-mailadresse og en selvvalgt adgangskode

Du er nu oprettet som bruger og har adgang til alle vores gode børnefilm.

Husk at dit abonnement kan bruges på både computer, tablet og smartphone.