Privacy

I det omfang du afgiver oplysninger om dig selv under brug af Min Bio, vil oplysningerne blive behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om persondatabeskyttelse.

Vi passer godt på de oplysninger, du afgiver om dig selv. Fra det øjeblik, vi har modtaget oplysningerne, kan du således have tillid til, at vi behandler dem med den fortrolighed og sikkerhed, som lovgivningen kræver.

Hvis du ønsker at få at vide, om vi har registreret oplysninger om dig, og i givet fald hvilke, kan du kontakte os på Min Bios kundeservicemail: minbio@nordiskfilm.com.

De kreditkortoplysninger du indtaster bliver sendt direkte til betalingsudbyderne Plimus og AltaPay i krypteret form. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.