Hvilke enheder kan jeg downloade på?

Download funktionen til offline mode er tilgængelig på alle smartphones, iPads og tablets, der har de krævede versioner af hhv. Android og iOS.

På iOS kræves iOS10 eller højere

Du kan tjekke, hvilken iOS-version, der ligger på din Apple-enhed ved at gå til:

"Indstillinger" --> "Generelt" --> "Om" --> "Version"

Du kan under: "Indstillinger" --> "Generelt" --> "Softwareopdatering" tjekke om der er mulighed for at opdatere enheden til en højere iOS version.

Følgende enheder supporterer desværre ikke iOS10. Derfor kan offline-funktionen desværre ikke anvendes på følgende enheder:

• iPhone 4s (lanceret i 2011)
  • iPad 2 (lanceret i 2011)
  • iPad mini (1. Generation) (lancerert i 2012)
  • iPad (3. Generation) (lanceret i 2012)
  • iPod touch (5. Generation) (lanceret i 2010)

På Android kræves Android 5.0.3 eller højere

Du kan tjekke, hvilken Android-version, der ligger på din enhed ved at gå til:

"Indstillinger" --> "Om enheden" --> "Softwareinfo" --> "Android-version"