Hvordan skifter jeg betalingskort?

Når dit betalingskort udløber, skal du tilføje et nyt, til dit eksisterende abonnement på følgende måde:

Log ind med din mail samt adgangskode via vores hjemmeside: www.minbio.dk.

Klik på "Min konto" øverst til højre
Klik "Administrer abonnementer"
Klik "Skift betalingskort"

Indtast dine nye kort-informationer og tryk på "Gennemfør".

Indtast dit Bruger ID til Nem ID og tilhørende adgangskode, eller vælg SMS+kode.
(Vær opmærksom på at du kun kan benytte SMS+kode hvis du på forhånd er tilmeldt denne funktion via Nets.)

Godkend med koden du modtager på SMS eller Swipe godkend i din Nem ID nøgle app/Mit ID app.

Vi vil fremover trække betaling for dit abonnement på det indtastede kortnummer.