Hvordan skifter jeg betalingskort?

Når dit kreditkort udløber, kan vi ikke længere trække penge for dit abonnement, og du mister derfor adgang til Min Bio. For at tilføje et nyt betalingskort til dit eksisterende abonnement, skal du gøre følgende:

• Log ind på Min Bio
  • Klik på ”Min Konto”
  • Klik ”Administrer abonnement”
  • Klik “Skift betalingskort”
  • Tilføj nyt betalingskort
  • Klik ”Gennemfør”

Dit nye kort er nu registreret, og pengene vil fremover blive trukket fra dette kort.

OBS: I visse tilfælde kan dit abonnement godt fortsætte, selvom du får et nyt kreditkort, hvis kortnummeret er det samme. Vi anbefaler dog, at du altid opdaterer dit abonnement med dine nye kortinformationer.